Zaoterdig 25 november · Alfa Live

Graag nodigen wij iedereen uit voor een onvergetelijke en unieke avond ALFA Live!

Het beloofd een geweldig feest te worden met een hoog meezinggehalte. Een avond waar je bij moet zijn geweest.

Een keur aan geweldige live-acts zal de revue deze avond passeren. Een avond gevuld met live muziek en show in een prachtige setting.

Live! ALFA Live! De vonken zullen van het grote bühne afspatten en de artiesten hebben er allemaal al veel zin in.

Wie hebben wij allemaal bij elkaar weten te brengen?

Wat dacht je van MAAN. De coming star van de Nederlandse showbizz. Winnares van “The Voice of Holland” en meteen met al haar singels GOUD verdiend. Kort geleden nog te zien bij “Dance, Dance, Dance” en van de beeldbuis gespat tijdens “De beste zanger”. Die MAAN komt naar ALFA Live! Live on stage!

MARTIJN FISCHER is allang geen onbekende meer in de Nederlandse filmwereld, in theater en op de bühne. Martijn Fischer bekend van o.a. de musical over André Hazes “Hij geloofd in mij”, de concerten in de ZiggoDome “Holland zingt Hazes” en de film “Bloed, zweet en tranen”. Zaterdag 25 november zingt Martijn alle hits van zijn grote held André Hazes, live in Berg op de bühne! Wat gaaf!!!

Caro! De heetste HELENE FISCHER Double! uit Duitsland. Zij treed op in Duitsland, Oostenrijk en Mallorca (Bierkönig & Oberbayern). Deze avond in Sint Odiliënberg te bewonderen en wij zijn er trots op! Zij geeft een weergaloze show waar alle Helene Fiacher hits langs zullen komen. “Atemlos”, “Phänomen” en “Fieber”. Een top-act uit Duitsland.

En dan, wie kent ze niet: THE BLUES BROTHERS. Jake en Elwood Blues brengen een fantastische live-act met een complete blazerssectie!. Oude tijden uit de beroemde films herleven. Het zal moeilijk worden stil te blijven staan tijdens deze weergaloze American-show. Voorzien van het predicaat: Beste Coverband van Nederland.

30PAST7 bestaat uit 6 energieke honden die van het bühe afspatten! Uit het noorden van de provincie voor deze avond weer naar Berg afgezakt. De trouwe “Rock am Roer” fans zullen blij zijn de jongens weer te begroeten tijdens ALFA Live! Deze pop/rock coverband laten de gasten graag van hun geweldige mash-ups en medleys genieten.

10 FEET UP ook geen onbekende in het Midden Limburgse. Wat een feest staat er op het bühne als 10 FEET UP binnen is. 10 man sterk met een complete funky ritmesectie, spetterende blazers en fantastische vocals!

Soul, disco, funky beats, swingende Latin, pop en een vleugje Rock. Probeer nu nog maar eens stil te staan. 10 FEET UP zal deze TOP! avond afzluiten.

De kaarten voor deze avond kosten slechts 11,= en zijn online te koop via bovenstaand formulier.

Daarnaast kun je de kaarten kopen bij Plus Crombach in Sint Odiliënberg.

MFC de Roerparel, Schaapsweg 24, Sint Odiliënberg

De zaal gaat open om 19:00 uur